Design corner

Добредојдовте во DESIGN CORNER

Персонализирајте го вашето омилено парче мебел, изберете ткаенина во различни бои, завршни детали како боја на дрво и метал и создадете парче мебел што ќе има ваш личен идентитет и ќе стави уникатен печат во вашиот простор.

Тука поставете го вашето барање или испратете ни фотографија од вашиот посакуван модел. Нашиот тим ќе го најде вистинското решение за вас.

Доколку сте професионалец во внатрешен дизајн испратете ни барање за 3Д модели од нашите парчиња мебел што ќе можете лесно да ги вметнете во сите ваши проекти.

Инспирирајте се од нашите идеи и одберете мебел кој ќе му даде посебен карактер на вашиот простор.

Контакт информации

Ве молиме оставете ги вашите контакт информации и нашиот тим ќе ве контактира во најбрзо можно време!

Fully customizable | Fabric - Finish - Size |